Elbil-ladeanlegget er nå aktivert!

 

Styret ønsker at lading av elbil/hybridbil via motorvarmeranlegg skal avsluttes raskest mulig.

 

Lading via vanlig stikkontakt er å anse som nødlading, og skal ikke benyttes for daglig lading. Dette bl.a. på grunn av brannfare.

 

Dersom du i dag har ladeavtale på motorvarmeranlegg, ta kontakt med vaktmester eller styreleder for å opprette ny avtale og levere inn nøkkel til motorvarmeranlegg.

 

For å få deg i gang, trenger vi en gyldig epostadresse som du har tilgang på for å sende deg en invitasjon til å benytte anlegget. Du vil da motta en epost fra PlugPay hvor du kan opprette konto.

Har du ikke anledning til å ta kontakt med vaktmester på dagtid, send gjerne en epost til vaktmester@klyve1.no eller til styreleder@klyve1.no med navn, leilighet og epostadresse.

 

Det er totalt 6 plasser reservert til ladeplasser. Disse er merket med EL på bakken og det er skiltet på stolpene. Disse 6 plassene er reservert til elbil under lading, og kan ikke benyttes av andre.

 

 

Fordeler med det nye anlegget:
  • Du vil kun belastes for reelt strømforbruk
  • Dette er godkjente ladere, og vil være mye tryggere i bruk
  • Høyere ladehastighet, med inntil 32A ladestrøm mot 10A på motorvarmeranlegget

 

Praktisk info:

 

  • Beboer må selv ha eller skaffe ladekabel som passer til sin bil. Dersom du ikke har kabel som passer ladeanlegget, kan dette kjøpes fra merkeforhandler, eller f.eks hos Thansen eller Biltema. Dette er standard kabler som kan benyttes på flere ladestasjoner.
  • Kabler som er skadet skal ikke benyttes.
  • Når din bil er fulladet, må den flyttes snarest. Dersom bil blir stående etter at bilen er fulladet vil det belastes parkeringsavgift. Dette er for å sikre høy tilgjengelighet.
  • Det skal ikke ligge løse kabler rundt anlegget. Når lading er ferdig, skal bil flyttes og ladekabel fjernes.
  • Brukerstøtte for anlegget gjøres av PlugPay - Telefonnummer 4060 3900 - Nummeret står også på laderene.
Gjestelading:

Gjestelading er tillatt. Bruk 4-sifret ID på laderen for å aktivere lader på PlugPay sine nettsider. Du kan også bruke skanne QR-kode som du finner på lader. 

 

Mulighet for lading på motorvarmeranlegg blir helt avsluttet innen kort tid, og det vil da ikke være tillatt å lade via motorvarmeranlegget.